Alle inn i gymsalen!

Ribbevegger, bukk, matter, skuespillere i joggedresser… Er det bedriftsidrettslaget til DNS som trener her? Nei, dette er en ganske spesiell versjon av Shakespeares «Kong Lear»!

lear

lear2

lear3

lear4

lear5

lear6

I rollene møter vi blant andre «Bamse» Bjørn Willberg Andersen, Katrine Dale, Julia Bache-Wiig, Yvonne Øyen, Kristoffer Sagmo Aalberg og Gerald Pettersen. Regien er ved den kjente Shakespeare-tolkeren Tim Carroll. Han har villet skape en oppsetning der tilskuerne kan være med på å påvirke det som skjer på scenen. Hver forestilling blir forskjellig, skuespillerne vet aldri helt hva som venter dem idet det hele starter.

Synes du det høres fristende ut å for en gangs skyld kunne sitte i en gymsal, vel vitende om at ingen kommer til å be deg om å løpe ti runder, eller dusje i andres påsyn? Sitte der og nyte en av historiens største klassikere, i en versjon som er få forunt? Få en unik sjanse til å komme tett innpå aktørene, se et resultat bli til foran øynene på deg, samtidig som alle i rommet opplever det som skjer der og da for første gang? Ja, så kom innom Teaterkjelleren en kveld, da vel! Kong Lear og undersåttene hans vil ta godt imot deg!

Premiere i kveld, 17.01.

Foto: Thor Brødreskift

Ane Berentsen

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s